Review Hari Guru 2008


Sempena Hari Guru yang bakal menjelang tahun ni, saya nak review balik satu kenangan yang dah budak2 kelas 5 Syakirah 2008 buat sempena hari guru 2008 iaitu pada tahun lepas. Nak tahu? Jom review.

Perkara yg diperlukan untuk menjalankan misi tersebut

Sekotak kapur yang berwarna-warni yang telah di belikan oleh cikgu Hasfarina kalau tak silap la.

Tenaga untuk tangan pegang kapur.

Idea untuk jalankan misi tu.

Kerusi dan meja diperlukan untuk mengatasi had ketinggian minimum.

Dan yang paling penting, KERJASAMA!


Ok, sekarang tengok dinding2 yang dibulatkan dalam gambar kat bawah ni. Rasanya anda semua dah tahukan apa yang kitorang dah buat. Ye! Kami menconteng dinding.



Tadaa!!! Ni la hasil kerja kami yang kreatif. Almaklumlah budak2 teknikal ni fikirannya luar alam sikit. Hehe.. Tapi gambar dinding yang lagi satu tu dah hilang la. Adess.. Tak pe yang penting ada satu ni pun ok la kan. Contengan ni bertahan sehari semalam je. Kami start buat malam sebelum sambutan hari guru peringkat sekolah dan pagi sehari selepas hari sambutan hari guru tu contengan kat kedua-dua dinding tu dah pun terpadam sendiri sebab malam tu hujan. So, everything back to normal.


Haa.. Kat bawah ni la krew2 penconteng dinding sekolah tu. 5 Syak's Rox!




ok, tu je lah sedikit review yg bdk2 batch ni buat sempena hari guru tahun lepas. Sebenarnya banyak lagi benda yang best bdk2 batch ni dah buat cthnya banner yg paling besar dalam sejarah sekolah. Dan sambutan hari guru yang dihandle oleh kami sebagai senior memang gempak dari batch2 sebelumnya. Hmm.. Semua ni kerana KERJASAMA. That's all a lil bit review 'bout kenangan hari guru thn lepas.

video
video

0 bicara tetamu:

Facebook