Memori Puteri THE ZENITH 0408

Video ni diletakkan khas untuk The Zenith Batch semua...

Mungkin semua orang dah tengok tapi manalah tau ada antara kalian semua yang diganggu,terganggu,menganggu,atau sengaja menganggu-gugat kawan2 semasa menonton cite ni time annual dinner aritu, x nampak ke, cermin mata lupa bawak ke, ada duty sikit time dinner ke, menjenguk toilet kejap alih2 dah habis, x sempat tengok ke, x de time dinner....

n maybe ada jugak yang nak tengok kt Utube, tapi stuck2 la pulak, lembap downloadnye....

Ade gak yang dah lupe sikit sebanyak muka putri2 batch kte ni ke, boring2 x tau nak tengok cerita apa, dah lupa jalan ceritanya ke, x ingat la pulak sape pelakonnya, berlakon watak ape....

So, mohlah semua tinjau2 video ni yang diambil dari Utube jugak asal-usulnya.... mari2.... saje2 dok ingat balek kenangan2 di intesaber... hukhuk~~!! rindu kan!?? MySpace


PART 1

video

PART 2


video

0 bicara tetamu:

Facebook